Au Marché

Au Marche BV is van alle markten thuis. Sinds 1945 als kruideniers, daarna Supermarktuitbating en HoReCa activiteiten. Vandaag is Au Marche : De Kantien, Studio Vrunesse, DeJachtHut en De Foodtruck. Catering met eigen locaties. 

De Jachthut

De Jachthut is een authentieke Finse Kota met centraal
vuur. Beleef een onvergetelijke ervaring in De JachtHut.
We grillen zittend rond een open vuur in onze Finse KOTA, midden de bossen van Bolderberg. Versbereide gerechten en topkwaliteit zijn ons handelsmerk. Gezelligheid, sfeer in een ongezien kader met persoonlijke toets. Zien is geloven, ervaren, beleven, proeven en delen, puur genieten. Niet enkel voor ons maar eens te meer voor uw gasten. Vergeet plaats en tijd, het weer doet er ook al niet toe. Gewoon … ongewoon maar vooral ongedwongen.
Private dining only. De Jachthut.

Au Marché

Studio Vrunesse is ons gezellig landgebouw midden de natuur. Huislijk en hedendaags ingericht. De studio is uitgerust met al het comfort. Naast twee ruime boomstamtafels en een kraaknette keuken is er ook nog een aparte kantoorruimte. We gebruiken Studio Vrunesse voor vergaderingen, workshops, opleidingen en culinaire aangelegenheden. Een ontbijt, brunch, lunch, diner of een grillervaring op de O-Fyre zijn een greep uit de mogelijkheden.  Binnen is er plaats tot 20 personen en buiten nog eens een veelvoud op het terras. WIFI en presentatiemateriaal is aanwezig.

Studio Vrunesse, Where Business Meets Pleasure. Your Pleasure, our Business 

De Kantien

Onze voormalige voetbalkantien is uitgerust met een golfbiljart,
een voetbaltafel, jukebox, darts, petanquebaan, veldspelen, sprinkasteel en er is mogelijkheid tot Segwayritten.

Er kunnen een 25 tot 30 personen zitten aan onze originele cafétafels en stoeltjes. Buiten onder de luifel en tenten een veelvoud.  Aanhorig een volwaardig voetbalveld met parking.

De Kantien is tevens een atypische Out Off The Box/Office locatie, geschikt voor coaching, opleidingen en workshops.

Ook voor een feestje zitten we niet verlegen :@)

Foodtruck

De Au Marché Foordtruck is ons parade paardje. Deze Cirtoën HY uit 1998 is volledig gerestaureerd, rijvaardig en gekeurd voor dagelijks gebruik. De inrichting en uitrusting staan nog op het programma. Hierdoor is hij momenteel nog niet inzetbaar. Voorjaar 2022 zal onze Foodtruck opgenomen worden in ons aanbod.